Metallica Tartu kontserdi majutuse piletimüük peaks varsti algama

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metallica esineb uuel suvel Tartus.
Metallica esineb uuel suvel Tartus. Foto: Andrew Kelly / REUTERS

Piletilevi kodulehel avaldati eile info, et Metallica glämpingu ehk kontserdi majutuspiletite müük algab 29. septembri hommikul kell 10. Glämpingu toimumisajaks oli Piletilevis märgitud 17.-19. juuli. 

Laupäeva hommikuks oli üritus Piletilevi kodulehelt eemaldatud. Piletilevi juhataja Jaanus Beilmann ütles, et müügiinfo avalikustati töötaja näpuvea tõttu. Ta lisas, et pileteid ei hakata müüma sel kuupäeval, mis Piletilevi müügikuulutuses kirjas. Beilmann ei soovinud kommenteerida, millal Metallica glämpingu piletid müüki lähevad. 

Piletilevi kuulutuses oli märgitud teenusepakkujaks osaühing Glamping Club, mille juhataja Risto Oitmaa ei soovinud kommenteerida, kas ja millal nad pidulisi Raadi lennujaama lähistel majutavad. Ettevõtte kodulehel on kirjas, et nad pakuvad üritustel hotellitoa mugavust telgis. Telkides on lisaks vooditele ka valgustus, põrandatel vaibad ja öökapid ning laud. ​

Tartu Postimees kirjutas 19. septembril, et järgmisel suvel esineb Tartus Eesti Rahva Muuseumi (ERM) taga endisel sõjaväelennuväljal legendaarne hevimuusikabänd Metallica.

Kavakohaselt kerkib lava ERMi B-sissekäigu ette ning muusikasõpradele eraldatakse kaasaelamiseks avar ala kunagise Raadi sõjaväelennuvälja maandumisrajale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles