Lux Express kõrvaldas üliohtliku möödasõidu sooritanud bussijuhi ametist (10)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ohtlik möödasõit.
Ohtlik möödasõit. Foto: Kuvatõmmis videost

Kolmapäeval avaldasime ühe reka kabiinist salvestatud video, kus oli näha Tallinna–Tartu maanteel väga ohtliku möödasõidu sooritanud Lux Expressi liinibuss. Bussile sõitis vastu veoauto, mille juhil õnnestus otsasõidu vältimiseks viimasel hetkel õnnekombel samas paigas olnud bussitaskusse põigata. Lux Express annab teada, et üliohtliku manöövri sooritanud bussijuht on ametist kõrvaldatud.

Avaldame Lux Expressi kliendikogemuse juhi Paul Kristjan Lilje kommentaari juhtunule.

«18. septembril juhtus Tallinna–Tartu maanteel kahetsusväärne ja lubamatu juhtum, kus Lux Expressi bussijuht hindas möödasõitu alustades liiklusolukorda valesti ning seadis sellega ohtu reisijate ja kaasliiklejate turvalisuse.

Lux Expressi jaoks on liiklusohutus- ja viisakus kõige kõrgem prioriteet: liiklusohutuse ning kaasliiklejate ja reisijate turvalisuse tagamise nõudmisel ei tee me oma bussijuhtidele mööndusi.

Hinnanud toimunud intsidenti ja bussijuhi selgitusi, otsustas Lux Expressi juhtkond liiklusohtliku olukorra tekitanud bussijuhi vastutusrikkalt ametikohalt kõrvaldada.

Oleme tänulikud tähelepanelikele liiklejatele, kelle reageerimine aitas vältida hullemat ja neile kes sotsiaalmeedia vahendusel juhtumist meile teada andsid. Oleme ka edaspidi tänulikud kõigi märkamiste edastamise eest. Palume reisijatelt ja kaasliiklejatelt vabandust.»

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles