Halb uudis talve eel. Küttepuude hind on aastaga kerkinud veerandi võrra ja kerkib veel (1)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ecowood müüs mullu võrkkottides kasepuid hinnaga 2,5 eurot kott, kuid tänavu on kotitäie hind tõusnud kolmele eurole. Ettevõtte juhi Juri Kozlovi hinnangul tõuseb ühe koti kasehalgude hind sügise poole veel vähemalt paarikümne sendi võrra.
Ecowood müüs mullu võrkkottides kasepuid hinnaga 2,5 eurot kott, kuid tänavu on kotitäie hind tõusnud kolmele eurole. Ettevõtte juhi Juri Kozlovi hinnangul tõuseb ühe koti kasehalgude hind sügise poole veel vähemalt paarikümne sendi võrra. Foto: Sille Annuk

Lõuna-Eestis küttepuid müüva ettevõtte Ecowood juht Juri Kozlov manitseb ahiküttega koduomanikke, et need esimesel võimalusel talveks vajaliku puudevaru ära ostaks. Nimelt on hind aastaga tõusnud pea veerandi võrra ning Kozlovi sõnul pole hinnalagi veel käes.

«Eelmisel aastal samal ajal müüsin 30 sentimeetri pikkuseid kuivi kasehalge hinnaga 50 eurot ruumimeeter, praegu on see juba 65 eurot,» sõnas Kozlov. Tema hinnangul võib talve edenedes kuiva kase ruumimeetri hind kerkida üle 70 euro ning välistatud pole ka variant, et Ecowoodi laost saavad kuivad puud enne uue kevade saabumist otsa.

Ilm ja eksport

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles