Noorte maadlejate hooaeg algas Võrus

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Kalev-Englase maadlejad Võrus.
Tartu Kalev-Englase maadlejad Võrus. Foto: Erakogu

Laupäeval peeti Võru spordihoones olümpiavõitja Eduard Pütsepa 42. mälestusvõistlused, millega algas ühtlasi uus maadlushooaeg. Kohal olid Venemaa, Leedu, Läti ja Eesti maadlusnoored. Võisteldi Kreeka-Rooma maadluses ja naiste vabamaadluses.

Tartu oli 164 maadleja konkurentsis esindatud seitsme sportlasega. Esikohad noppisid tüdrukute vabamaadluses Kathy Carmela Klassen (EMÜ SK), Karlis Ander All (Tartu Kalev-Englas) ja kadettide vanuseklassis Max Hristjuk (Tartu Kalev-Englas). Pronksmedali võitsid Mihkel Mattias Jakoby (EMÜ SK) ja kadettide vanuseklassis Georg Kristerson (Tartu Kalev-Englas) ning Dan Ronald Lokk (Tartu Kalev-Englas).

Võistluste lõpus peeti ka sõprusmatš tartlase Max Hristjuki ja Leedu maadleja Vilius Adomaviciuse vahel. Samad maadlejad kohtusid juunis peetud õpilaste Euroopa meistrivõistlustel, leedukal õnnestus siis võita punktidega 6:3, millega tagas endale võimaluse maadelda pronksmedalile. Korduskohtumises Võrus Hristjuk vastasele aga võimalust ei andnud ja võitis skooriga 5:0. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles