Tartu uut bussiliinivõrku tutvustavad arutelud jätkuvad kutsehariduskeskuses

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Reedel, 21. septembril toimub tulevast bussiliinivõrku tutvustav avalik arutelu Tartu kutsehariduskeskuse Kopli 1 õppehoones. Oodatud on Variku, Ropka ja Jalaka piirkonna elanikud, aga ka kõik teised huvilised on teretulnud arvamust avaldama ja kaasa rääkima. Teisipäeval, 25. septembril on arutelu Kesklinna koolis ja 26. septembril Kivilinna koolis. Arutelud algavad kell 17.30. 

Uus bussiliinivõrk, millele Tartu tuleva aasta suvest üle läheb, erineb praegusest märgatavalt: bussiliiklus on liinivõrgu kavandajate väitel lihtsam ja kiirem, busside sõidugraafikud tihedamad ning ringliinide asemele tulevad edasi-tagasi liikuvate bussidega pendelliinid.

Praeguseid ja tulevasi liine saab võrrelda ning  tagasidet anda linna kodulehel oleva kaardirakenduse abil, mille leiab veebiaadressilt http://bussiliinid.tartu.ee

Infot uue liinivõrgu kohta leiab linna kodulehelt  www.tartu.ee/liinivork. Kavandatava liinivõrgu kaart on üleval ka linna infokeskuses raekoja esimesel korrusel.

Reedest jätkuvad avalikud arutelud:

21.9 kell 17.30 kutsehariduskeskuses (Kopli 1 saalis B121)

25.9 kell 17.30 Kesklinna koolis (Kroonuaia 7a aulas)

26.9 kell 17.30 Kivilinna koolis (Kaunase pst 71 aulas)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles