Teater Must Kast eemaldas uue hooaja lavastustelt katte

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Musta Kasti uus direktor Henri Roosipõld (vasakul) tutvustas lavastusi ja ka trupi uustulnukaid, kellest kõige lähemal istus talle näitleja Kristian Põldma. Direktoril oli käes lavastusi tutvustav trükis, mida lehitsedes tõstis ta Musta Kasti ühe olulisema märksõnana esile mitmekesisuse.
Musta Kasti uus direktor Henri Roosipõld (vasakul) tutvustas lavastusi ja ka trupi uustulnukaid, kellest kõige lähemal istus talle näitleja Kristian Põldma. Direktoril oli käes lavastusi tutvustav trükis, mida lehitsedes tõstis ta Musta Kasti ühe olulisema märksõnana esile mitmekesisuse. Foto: Raimu Hanson

Teater Must Kast avas laupäeval uue hooaja. Pärast maailmakoristuspäeval osalemist ja jalutuskäiguga ühendatud läbilinnalavastust lõppes päev botaanikaaias piknikul uute lavastuste tutvustusega.

Jaanika Tammaru juhtimisel kulgenud teatraliseeritud jalutuskäigu viimane stseen oli Genialistide klubi ees, sest just seal tegutseb Must Kast ka oma viiendal hooajal. Näitleja Kaarel Targo eemaldas musta katte – tuli eest alles mitmendal katsel! – suurelt seinaplaadilt, kuhu on jäädvustatud sügishooaja mängukava. Selles on eelmiste hooaegade tööde kõrval üks uus, «Caligula».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles