Galerii: uut logo tutvustanud Tammeka jäi liidritele napilt alla

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistriliiga 27. vooru avamängus kaotas Tartu JK Tammeka 0:1 liigatabelis liidrikohta hoidvale Nõmme Kaljule.

Tamme staadionil 554 peatvaataja ees toimunud matši saatus otsustati 68. minutil, mil nurgalöögi järel saatis palli tartlaste väravasse Kalju poolkaitsja Marko Brtan. Võiduga kindlustas Kalju liidrikoha, neil on nüüd koos 67 punkti. 38 punkti kogunud Tammeka on viies.

Tammeka kapten Tauno Tekko tõdes kohtumist kokku võttes, et nende mänguplaan enam-vähem toimis ning Kaljul väga palju võimalusi ei tekkinud. «Võitlus oli kõva, kuid nad said palju nurgalööke ja sealt tuli see värav jälle ära. Kahju,» tunnistas Tekko.

Nõmme Kalju ründaja Rimo Hunt ütles, et nende rütmi lõi segi kapten Maximiliano Ugge viimasel hetkel kohtumisest eemale jäämine. «Selles suhtes oli keeruline. Kuid mängupilt mängupildiks, kõige tähtsam, et saime meie jaoks üliolulised kolm punkti kätte,» tähtsustas Hunt.

Kohtumise vaheajal sõlmis Tammeka koostööleppe Terminal Oili tanklaketiga ning saatis ilutulestiku saatel pensionile oma senise, ligi 30 aastat klubi teeninud logo. Uuel logol on kujutatud tammelehte, mis peaks klubi väärtusi senisest selgemalt väljendama ning rõhutama ühtlasi klubi ajaloolist sidet Tammelinna ja Tamme staadioniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles