Kõige kauem samas kohas asunud antiigipood sulgeb ukse

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sauruse üks omanikke Andrus Rüütli vaatab Riias valmistatud ja laeni ulatuvat põrandakella, mille vastu tundis suurt huvi keegi soomlane, kes kirjutab vanadest kelladest raamatut.
Sauruse üks omanikke Andrus Rüütli vaatab Riias valmistatud ja laeni ulatuvat põrandakella, mille vastu tundis suurt huvi keegi soomlane, kes kirjutab vanadest kelladest raamatut. Foto: Sille Annuk

Tartus kõige kauem samades ruumides tegutsenud antiigiäri Saurus asub südalinnas Küütri tänavas. Nüüd on tekkinud aknale silt, et pood suletakse 15. novembril. Kurb uudis, kommenteerisid konkurendid. Üks omanikke Andrus Rüütli rääkis uste sulgemise põhjustest ja sellestki, et tegevus jätkub tõenäoliselt teisiti.

«Varem oli ostjate hulgas turiste rohkem, praegu on nende huvi vähenenud,» ütles Rüütli. «Noor põlvkond tuleb peale ja neid enam vanad asjad nii väga ei huvita. Pealegi saab internetis kõike osta ja ka müüa. Tänapäeval on võimalik sellist poodi pidada, kui see on su enda pinnal, rentida on suhteliselt kulukas – ei tasu ära.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles