Linnamuusemi direktor Karis võistleb küll ERM-i direktori Karisega, aga mitte raha pärast

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembrist Tartu linnamuusemi direktorina tööle asunud Sirje Karis toonitab, et Tartu linnamuuseum on Tartu tähtsaim muuseum, mis peab ülikoolilinna kõigis ettevõtmistes sada protsenti sees olema.
Septembrist Tartu linnamuusemi direktorina tööle asunud Sirje Karis toonitab, et Tartu linnamuuseum on Tartu tähtsaim muuseum, mis peab ülikoolilinna kõigis ettevõtmistes sada protsenti sees olema. Foto: Margus Ansu

Oma kaks aastat juhita olnud Tartu linnamuuseumis asus selle kuu alguses direktorina tööle Sirje Karis, kes tosin aastat tagasi vahetas samas muuseumis sama töö Tallinnas asuva Eesti ajaloomuuseumi juhtimise vastu. Miks ta seda tegi – otsused tehakse ju pealinnas, ka raha liigub seal, rääkimata sellest, et nii mõnigi tallinlane peab ülikoolilinna uimaseks kohaks või paadikujuliseks kalurikülaks? Ja kui Sirje Karis sellise otsuse juba tegi, siis ilmselt on tal oma plaan nii Tartu linnamuuseumiga. On küll, ja plaan on peale linnamuuseumi tal kogu Tartuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles