Teisipäevast algavad uut bussiliinivõrku tutvustavad arutelud

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnaliinibuss.
Linnaliinibuss. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Homme algavad tulevast bussiliinivõrku tutvustavad avalikud arutelud, kuhu oodatakse arvamust avaldama ja kaasa rääkima kõiki huvilisi. Teisipäeval kell 17.30 on arutelu Raatuse koolis ja kolmapäeval kell 17.30 Tamme koolis.

Raatuse kooli  (Raatuse 88 aulas) oodatakse Kruusamäe, Raadi, Ülejõe ja Kvissentali elanikke ning Tamme kooli (Tamme puiestee 24a aulas, III korrus) Karlova, Tammelinna, Veeriku, Ränilinna ja Maarjamõisa piirkonna inimesi. Loomulikult võivad aruteludel osaleda kõik huvilised sõltumata nende elukohast. 

Uus bussiliinivõrk, millele Tartu tuleva aasta suvel üle läheb, erineb päris palju praegusest: väheneb bussiliinide arv ning seniste ringliinide asemel luuakse samal marsruudil edasi-tagasi liikuvad pendelliinid. Muudatused aitavad tihendada busside sõidugraafikuid ning vähendavad busside ühel ajal peatustesse jõudmist. 

Linlased saavad praeguseid ja tulevasi liine võrrelda ning tagasidet anda linna kodulehel oleva kaardirakenduse abil, mille leiab Tartu linna kodulehelt.  

Infot uue liinivõrgu ja avalike arutelude kohta saavad tartlased postkastidesse jagatud trükisest ja linna kodulehelt. Kavandatava liinivõrgu kaart on üleval ka linna infokeskuses raekoja esimesel korrusel. 

Septembris toimub viis avalikku arutelu: 

11.09. kell 17.30 Raatuse koolis (Raatuse 88 aulas) 

12.09. kell 17.30 Tamme koolis (Tamme puiestee 24a aulas, III korrusel) 

21.09. kell 17.30 Tartu Kutsehariduskeskuses (Kopli 1 saalis B121) 

25.09. kell 17.30 Kesklinna koolis (Kroonuaia 7a aulas) 

26.09. kell 17.30 Kivilinna koolis (Kaunase puiestee 71 aulas) 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles