Taksojuhid kahtlustavad kindlustusseltse salasobingus

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu taksojuhte ärritab, et taksode kindlustusmakse on tavalisest sõiduautost kuni 800 protsenti suurem, kuigi seaduse järgi kuulub takso sarnaselt sõiduautoga M1 kategooriasse.
Tartu taksojuhte ärritab, et taksode kindlustusmakse on tavalisest sõiduautost kuni 800 protsenti suurem, kuigi seaduse järgi kuulub takso sarnaselt sõiduautoga M1 kategooriasse. Foto: Sille Annuk

Tartu ja väiksemate linnade taksojuhid pole rahul olukorraga, kus kindlustusseltsid nõuavad taksode kindlustamise eest kuni 800 protsenti suuremat tasu kui tavalise sõiduauto puhul. Juhtide arvates on see põhjendamatu ja näib viitavat seltside omavahelisele sobingule.

Eesti liikluskindlustuses valitsevad hundiseaduseadused ning käib röövimine päise päeva ajal, kurjustavad Tartu taksojuhid. Nimelt pole nad rahul sellega, et võrreldes tavalise sõiduato kindlustamisega maksab taksode liikluskindlustus 400 - 800 protsenti rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles