Salvesti naabrusesse kerkib kolm kortermaja

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT02:EHITUSPLATS:TARTU, EESTI, 06SEP18 Salvesti konservitehase juurde Puiestee tänava algusesse hakatakse kortermaju ehitama. sa/Foto SILLE ANNUK/EESTI MEEDIA
TRT02:EHITUSPLATS:TARTU, EESTI, 06SEP18 Salvesti konservitehase juurde Puiestee tänava algusesse hakatakse kortermaju ehitama. sa/Foto SILLE ANNUK/EESTI MEEDIA Foto: Sille Annuk

Salvesti konservitehasest üle tee paikneval haljasalal haigutab selle nädala algusest suur auk. Ala on taraga piiratud ja kopamehed koorivad sealt järjepidevalt koormate kaupa pinnast. Uue aasta maikuus kõrgub siin juba kolm väikest kortermaja, mille ehitaja AS Nordecon ristis Kalda Kodu elurajooniks.

Nordeconi elamuarenduse osakonna juht Toomas Rell selgitas, et igasse kahekorruselisse majja ehitatakse kümme korterit. «Seal on kahe-, kolme- ja neljatoalised korterid, kust avaneb vaade rohelusse, looduskaitse all olevale Emajõe luhale,» sõnas Rell. Maja teisel pool asuvatest akendest saavad elanikud aga silmitseda konservitehase kompleksi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles