Sea-TV töötab jälle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaa Tähtvere jahiseltsi juht Mait Siimson hoolitseb selle metssigade söödaplatsi eest, kus töötab menukas seakaamera. Lume minekust lume tulekuni söödavad jahimehed sigu vaid nii palju, et loomadel söögikoht meeles püsiks.
Tartumaa Tähtvere jahiseltsi juht Mait Siimson hoolitseb selle metssigade söödaplatsi eest, kus töötab menukas seakaamera. Lume minekust lume tulekuni söödavad jahimehed sigu vaid nii palju, et loomadel söögikoht meeles püsiks. Foto: Margus Ansu

Kuigi sügis on leebe, ei jää talv selgi aastal taeva ja nagu varasematel talvedel tavaks, saavad huvilised ka tänavu metsaelanike askeldamist jälgida metsakaameratest.

Esimesena hakkas läinud reedel tööle Tartu lähistel Ilmatsalu kandis elavate metssigade ja teiste loomade käekäiku interneti teel üle laia ilma vahendav metsakaamera, mida tuntakse ka Sea-TV nime all.

Kaamera all tegutsevate metsaelanike ninaesise eest kannavad hoolt Ilmatsalu jahimehed, videovoo liikumise metsast Tartusse korraldab AS Kernel ja pildi vaatajateni jõudmise eest seisab hea EENet.

Sea-televisiooni leiab huviline aadressilt looduskalender.ee. Samas saab vaadata ka Kohtla-Järve slaavi põhikooli akna taga söögimajas käivaid rasvatihaseid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles