Isadepäev maadlusmatil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka-rooma maadlus.
Kreeka-rooma maadlus. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Mis võiks spordis olla veel ilmekam, kui just isadepäeval panevad mehepojad võimed proovile maadlusmatil.

Traditsiooniliselt olid Tartu kadettide meistrivõistlustel nn. kõrvalvõistluses osalemas ka kõige nooremad tüdrukud/poisid ja kuna Viktoria Vessole tüdrukutest omaealisi vastaseid polnud, tuli samas kaalukategoorias leida vastaseid poiste hulgast - nääpsukese Viktoria (parima tüdruku eriauhind) võidutrump ei olnud ka seekord füüsiline ülekaal, vaid tehnika, hästi omandatud võtted.
 

Poiste omavahelises võistluses oli rohkem pingeid kuni 69 kg kaalus. Esikolmiku moodustasid Eesti omaealiste meistrivõistluste medalivõitjad: Kristjan Toots (sai ka kogu võistluse eriauhinna), Kristjan Arold ja Artur Permin.


Teised, oma kaalukategooria võitjad, Tartu kadettide meistrid kreeka-rooma maadluses:
Nooremad poisid - Kristo Keero (Kalev/Englas); Harri Kalberg (EMÜ SK); Jaan Grosberg (TÜ ASK);
Naistemaadlus - Viktoria Vesso (EMÜ SK); Marje Vaht (TÜ ASK); Anette Traks (TÜ ASK);
Kadetid - Rainer Grosberg (TÜ ASK); Kiur Kaasik (Kalev/Englas); Keith Stseglov; Hindrek Käppa (Kalev/Englas); Kristjan Toots (EMÜ SK); Siim Vigel (Kalev/Englas); Kevin Klement (Kalev/Englas); Caspar Kõrgesaar (Kalev/Englas);
Võistkondlikus arvestuses olid parimad Kalev/Englas kadetid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles