Pere Leiva nädalavahetus – kaotus ja võit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Pere Leiva võrkpallimeeskond.
Tartu Pere Leiva võrkpallimeeskond. Foto: Margus Ansu

Laupäeval 12. novembril kohtusid omavahel Tartu Pere Leib ja külalised Riia Lasest. Kohtumine kujunes mõlema poolsete suurte tõusude-mõõnadega ja kahjuks pidid tartlased vastu võtma valusa 2:3 kaotuse.

Mängu algus oli Tartule äärmiselt ilus ja viie serviässa toel võideti avageim kindlalt 25:16. Võistkond näis ühtse löögirusikana töötavat ja tundus, et külalistel pole täna vähimatki võimalust. Ometigi olid teises geimis rollid justkui vahetunud. Pere Leib suutis küll veel järele saada, kui kaotas siiski 26:28.

Kolmas geim kuulus taas ülikindlalt Tartule ja neljas omakorda veel kindlamalt Lasele.

Viies geim oli Toms Vanagsi soolo, kes tõi punkte nii servist, blokist kui rünnakust ning vedas sellega Riia Lase 15:13 geimi-ja mänguvõiduni. Taas oli kaotatud igati võidetav kohtumine.

Tartlaste suurim punktitooja oli Taavi Nõmmistu 18 punktiga (+6), Riia Lase poolt tõi Toms Vanags 25 (+13) punkti.

Pühapäeval 13. novembril sõitsid Pere Leiva võrkpallurid Rakverre kohaliku meeskonnaga mõõtu võtma. Külalised võõrustajatele mingit võimalust ei andnud ja võtsid kindla 3:0 võidu. Pingeliseks kujunes ainult teine geim, mille Pere Leib võitis 25:23.

Tartu suurim punktitooja oli Martti Juhkami 16 (+11) ja Rakverel Virko Vantsi 19 (+12) punktiga.

Tartlasi ootab nüüd ees kaks nädalat mängupausi ja järgmised kohtumised peab Pere Leib võõrsil 1. ja 2. detsembril vastavalt Daugavpilsi ja Poliurs/Ozolnieki vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles