Prisma juhataja: soodushinnad tekitasid massipsühhoosi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prisma pakkus tartlastele odavat suhkrut. Vaatepilt poe avamise ajal kell 8.
Prisma pakkus tartlastele odavat suhkrut. Vaatepilt poe avamise ajal kell 8. Foto: Tauri Vetemäe

Tartu Prisma sünnipäevanädala ülisoodsad päevapakkumised tõid kala, liha, kana, kohvi ja suhkru nimel tunglema sadu inimesi ning kaupluse juhataja sõnul haaras kliente massipsühhoos.

Täna hommikul kella kaheksa paiku tungles Tartu Prisma poe ees tuhatkond inimest, kes kõik ihkasid osta suhkrut soodushinnaga 69 senti kilo ning üks mees oli õhutanud rahvast lausa poe uksi maha jooksma, vahendab ERR Uudised.

Tartu Prisma juhataja Maarja Jüriöö tunnistas, et sellist tunglemist nad kampaaniat planeerides ette näha ei osanud ja kinnitas, et järgmine kord ollakse juba targemad ning mõeldakse hoolega, mis hinnaga tooteid müüa, et inimesed rüseluses viga ei saaks.

«Et ei tekiks sellist reaktsiooni, mis oli eile kalaga, kus inimesed tungivad sisse, panevad käru kala täis ja siis kassas küsivad, et palju see teil muidu maksis – et nad ei vaata enam isegi hinda, tekib selline massipsühhoos ja nad lihtsalt ründavad,» kirjeldas Jüriöö.

Kuigi pärast soodsatele päevapakkumistele avapaugu andnud kohvirallit võis eeldada, et ka odav suhkur tekitab ostupaanika, ei saanud Jüriöö sõnul kampaaniat enam pooleli jätta, kuna reklaamid olid välja saadetud ja lubatud soodushindadest tuli kinni pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles