Isadepäevaeelse lahingu võitsid lapsed

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Üks suur sinine pall, kümme mängijat, neli rõngast.

Lohiseva nimega mängu «Mehine pallilahing Nõo põhikooli moodi» põhireeglid on lihtsad: palliga joosta ei tohi, eesmärgiks on saada see ühte oma võistkonna kahest rõngast. Läks!

Võistkondi on kaks, noorema neist moodustavad 5.–9. klassi kõige mehisemad poisid ja vanemad mängijad on kooli mehiseimad mehed. Ehk siis kõik oma maja meesõpetajad ning lisaks juurde võetud spordihoone juht Jaak Teppan ja reaalgümnaasiumi direktor Jaanus Järveoja (sinises), kes pildil põhikooli direktori Rein Uusmaaga koos palli rõngasse surub.

Võitlus on karm ja reeglid kipuvad meelest minema – võib-olla sellepärast, et mängitakse päris esimest korda. Esimesel poolajal teevad õpetajad kiire spurdi, kuid teisel poolajal tuleb tunnistada noorte paremat võhma – kiirelt teevad nad seisu tasa, 15:15.

Õpetajad võiksid Superliiga kohtumise võita vaid viimasel vabaviskel, kuid noored poisid on täpsema käega. Mehed pidid seekord alla vanduma, kuid ehk järgmisel aastal saavad nad oma au tagasi võita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles