Kaks kurti kutsuvad oma kursustele kuuljaid

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti viipekeele õpetajad Jaan-Raul Ojastu (vasakul) ja Jari Pärgma räägivad parasjagu kursuste täituvusest. Ühel on praegu kaks ja teisel kolm õpilast. Registreerimine on avatud.
Eesti viipekeele õpetajad Jaan-Raul Ojastu (vasakul) ja Jari Pärgma räägivad parasjagu kursuste täituvusest. Ühel on praegu kaks ja teisel kolm õpilast. Registreerimine on avatud. Foto: Margus Ansu

Viipekeelsed kurdid, 25-aastane Jari Pärgma ja 23-aastane Jaan-Raul Ojastu ootavad oma tundidesse neid, kes soovivad alustada eesti viipekeele omandamist.

Haritud inimene võiks ju teada, kuidas öelda viipekeeles tere ja tänan ning palju muudki. Tere on näiteks nii, et parem käelaba teeb keha parema poole ees kiireid ringjaid liigutusi ning tänada saab, kui asetada käelaba rinna keskosale ja siis see tänu rinna seest otsekui välja tõsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles