Hullus täidab vana anatoomikumi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanas Anatoomikum Tartus Toomel.
Vanas Anatoomikum Tartus Toomel. Foto: Sille Annuk.

Ülikooli vanas anatoomikumis Toomel avatakse täna kell 18 interdistsiplinaarse festivali «Hullunud Tartu 2. Morbiidne» näitus. Tund hiljem algab samas hoones Altermanni teatritrupi etendus «Õudukas» (Edgar Allan Poe’ ainetel).

Festivali põhipäev on 12. november. Kell 16 astuvad ikka sealsamas anatoomikumis Lossi 38 huviliste ette Andres Ehin, Ervin Õunapuu oma filmiga «Taevavõti», Mehis Heinsaar ja Marko Kompus.

Järgnevad tunnid täidab muusika ning kodumaise ja rajataguse kirjarahva looming.

Muu hulgas esitavad segakoor MASK ja Vanemuise keelpillikvartett maailma esmaettekandena Mart Siimeri kooripala «Võrusse ehk Võrru».

Pärast ühist siirdumist Vanemuise tänavasse kirjandusmajja asuvad sealses krüptis, kus on samuti välja pandud kunstnike loomingut, kell 22.45 DJ-na tegutsema Mart Velsker, Jaak Tomberg, Chungin Han Minjujui ja Berk Vaher.

Festivali «Hullunud Tartu» sündmused on tasuta. Festivali kuraator on Jaan Malin alias Luulur, korraldajateks Eesti Kirjanduse Selts ja Eesti Kirjanike Liidu Tartu osakond. Mullune «Hullunud Tartu» toimus Staadioni tänavas vanas vaimuhaiglas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles