Kriminaalpolitsei korraldas Tartu kesklinnas erioperatsiooni

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseioperatsioon Tartus puistas rahapesus kahtlustatavat ettevõtet.
Politseioperatsioon Tartus puistas rahapesus kahtlustatavat ettevõtet. Foto: Politsei

Tartus Laial tänaval asuvast ärimajast viisid politseinikud eile õhtupoolikul ära arvutid, mis võivad sisaldada alustatud kriminaalmenetluse asitõendeid. Ka käeraudades kinnipeetuid märkasid pealtnägijad. Erioperatsiooni sisu on esialgu salastatud.

Eile õhtupoolikul parkis Tartus Laial tänaval kõnniteele otse parkimist keelava kollase joone peal suur hall buss. Pahased linlased, kes ei pääsenud bussist lapsevankriga mööda, pärisid aru, miks pargib sõiduk keelatud kohas?

Konkreetset vastust inimesed ei saanud. Neile öeldi, et bussi ei saa ära viia, kuna see on politseibuss.

Tegemist on üksnes politsei tähtsamates operatsioonides kasutatava bussiga, mis sisaldab väga peent ja kallist tehnikat. Pealtnägijate kinnitusel seisis sama buss Tartu kesklinnas ka päev varem.

Õhtul hiljem, kella 22 paiku, parkis mõlemal pool Laia tänava kõnniteedel juba päris arvukalt autosid. Laia tänava alguses askeldas majade ümber vähemalt paarkümmend erariietes kriminaalpolitseinikku.

Politsei- ja piirivalveameti vanempressiesindaja Kaarel Kuusk märkis, et Tartus leidis aset politseioperatsioon, kuid lähemat teavet alustatud kriminaalmenetluse kohta praegu avalikustada ei saa.

Kuusk lisas, et politsei teeb praegu intensiivselt tööd ning avaldas lootust, et avalikkus saab juhtunust rohkem informatsiooni lähipäevil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles