Tartu autoomanikud saavad tasuta sõidukit kontrollida

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rehvide ja tulede korrasoleku tasuta kontrollimine tekitas maanteeameti liiklusregistri Pärnu büroo hoovile sõidukitest järjekorra.
Rehvide ja tulede korrasoleku tasuta kontrollimine tekitas maanteeameti liiklusregistri Pärnu büroo hoovile sõidukitest järjekorra. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna ja homme saab Tartus Lõunakeskuse McDonald's söögikoha juures tasuta kontrollida sõiduki tulesid ning rehvimustri sügavust.

Üritust korraldava maanteeameti teatel on autoomanikud oodatud kolmapäeval kell 10 – 18 ning neljapäeval kell 10 – 16. Kontrollitakse sõiduki tulede ja rehvide korrasolekut ning vajadusel saab tuled ka kohapeal ära reguleerida.

Olgugi, et kontrolli teostavad tehnoülevaatajad ning Lõuna prefektuuri liiklusjärelevalve talituse
ametnikud, ühtegi sõidukit täiendavale ülevaatusele ei suunata.

Pimedal ajal sõites peab sõidukijuht eelkõige veenduma, et esituled oleksid nõuetekohaselt reguleeritud, kuna vastasel korral pimestatakse vastutulijat ning tekitatakse sellega liiklusohtlikke olukordi.

Samuti on oluline, et sõidukil kasutatakse nõuetele vastavaid tulesid, mis tagaksid korrektse tee valgustamise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles