Torma lasteaednikud astusid «riigipöördele» vastu

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene Simson viipab lasteaia ees seistes Jõgeva poole, sest on koos kolleegidega jõudnud veendu­musele, et Jõgeva vallas püsimine on Tormale ja selle ümbruse küladele kõige õigem tee. 
Ene Simson viipab lasteaia ees seistes Jõgeva poole, sest on koos kolleegidega jõudnud veendu­musele, et Jõgeva vallas püsimine on Tormale ja selle ümbruse küladele kõige õigem tee. Foto: Katrin Raidma

Jõgevamaal Torma piirkonnas on viimastel nädalatel kogukondade esindajad väga aktiivseks muutunud: üle 200 inimese on alla kirjutanud avaldusele, millega taotletakse nende koduküla eraldumist Jõgeva vallast ja liitumist Mustvee vallaga. Sellist, rahva suus riigipöördeks nimetatud lahkulöömist ei poolda aga sugugi kõik piirkonna elanikud.

Tartu Postimees kirjutas 29. augustil, et Torma, Kõnnu, Vanamõisa, Lilastvere ja Oti küla tahavad ühineda Mustvee vallaga. Algatuse üks eestvedajaid, kodanikuaktivist Avo Blankin lisas eile, et nüüd on allkirjade kogumine käsil ka Liikatku ja Võidivere külas ning sama on plaanis Tealamal, Rassikul ja Näduveres.

Lasteaiale soodsam

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles