Draama tegevjuht Maarja Mänd lükkab ümber kuulujutu

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Mänd istus festivali Draama tänavakujunduseks paigaldatud istmereas Vanemuise väikese maja ees. Festival oli ovaalsaalis äsja avatud.
Maarja Mänd istus festivali Draama tänavakujunduseks paigaldatud istmereas Vanemuise väikese maja ees. Festival oli ovaalsaalis äsja avatud. Foto: Margus Ansu

Esmaspäeval alanud festival Draama toob Tartusse nädalaks kodumaise teatrikunsti tipud ning kohaliku publiku kõrval kutselisi teatritegelasi kaugemalt. Küsimustele vastab festivali tegevjuht Maarja Mänd, kes on ühtlasi Tartu Uue Teatri produtsent ja sihtasutuse Eesti Teatri Festival juhataja.

Mõne aasta eest oli Eesti Teatri Festivali juhataja Margus Kasterpalu, ühtlasi oli ta Draama kunstiline juht. Kuidas käib praegu juhtimine?

Mina olen teist tüüpi kui Margus. Olen sihtasutuse juhataja ja festivali tegevjuht, kes palkab igal aastal festivali kunstilise juhi. Seekord palkasin Ivar Põllu nagu ka kahel eelmisel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles