Tartu sulgpallurid saavutasid Euroopa karikaetapil teise koha

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati-Kreet Marran ja Kristin Kuuba saavutasid Euroopa karikaetapil teise koha.
Kati-Kreet Marran ja Kristin Kuuba saavutasid Euroopa karikaetapil teise koha. Foto: Sulgpalliklubi Triiton

Ukrainas Harkivis toimunud 25 000 dollari suuruse auhinnafondiga sulgpalli Euroopa karikaetapil saavutasid Tartu Triitoni klubi sportlased Kristin Kuuba ja Kati-Kreet Marran naiste paarismängus teise koha. Helina Rüütel ja Marcus Lõo said segapaarismängus viienda koha.

Kristin Kuuba ja Kati-Kreet Marran (BWF 283) alustasid turniiri kindlate võitudega. Poolfinaalis tulid eestlannade vastaseks India mängijad Ritika Thaker ja Simran Singh, kes alistati 21:12, 21:14.

Finaalis oli Kuuba ja Marrani vastasteks võistluse esimese asetusega paar Clara Nistad ja Amanda Hogstrom (BWF 58) Rootsist. Favoriidid saavutasidki tulemusega 21:8, 21:11 võidu ning nii kuulus Tartu tüdrukutele teine koht.

Segapaarismängus jõudsid Helina Rüütel ja Marcus Lõo (BWF 432) veerendfinaali, kus tuli tunnistada kolmanda paigutusega Tšehhi paari Jakub Bitman ja Alzbeta Basova (BWF 75) 21:10, 21:17 paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles