Kooliaasta algus täitis Tartu sõlmpunktid autodega, kuid hulle ummikuid esialgu pole

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna on õpilastel uue õppeaasta esimene tavapärane koolipäev ning hommikune liikluspilt Tartus andis sellest teataval määral aimu. Suuri ummikuid, kus inimesed pidanuks pikalt kinni istuma, pole esialgu siiski tekkinud. 

Tartu Postimehe fotograaf Margus Ansu jälgis linnaliiklust teisipäeval kell 7.45–8.30 ehk hommikuse tipptunni ajal. Sel ajal täitusid Tartu peamised sõlmpunktid küll tihedate autovoogudega, kuid valdaval said sõidukid neis sujuvalt edasi liikuda.

Riia-Vaksali-Raudtee tänava ristmikul peatus ühtlane liiklusvool vaid mõneks hetkeks. Autode rivi tekkis sel ajal ka Narva mäele ja Laiale tänavale.

Kuigi ühtlaselt 50-kilomeetrise tunnikiirusega polnud Tartu suurematel tänavatel võimalik sel ajal liikuda, oleks üldpilti liigne ummikurohkeks nimetada.

Hea lugeja, anna toimetusele teada, kui oled viimastel päevadel kogenud Tartu hommikuses liikluses murettekitavaid olukordi!


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles