Tartu lähedale kerkib uus elamukvartal (1)

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kesklinnast viie ja poole kilomeetri kaugusele Märjale ehitatakse uus Aisa elamukvartal.
Tartu kesklinnast viie ja poole kilomeetri kaugusele Märjale ehitatakse uus Aisa elamukvartal. Foto: Margus Ansu

Tartu kesklinnast viie kilomeetri kaugusel Märjal löödi kopp maasse, sinna kerkib peagi Aisa elamukvartal. Kogu arendus laiub ligi kaheksal hektaril. Praegu ollakse nii kaugel, et hakatakse paigaldama kommunikatsioone. Kevadel loodab arendaja Gildi Kapital praeguste mullamägede asemele püsti panna esimesed kortermajad ja ärihooned.

Kokku on elamukvartalis 17 kinnistut, nende keskele on detailplaneeringus mõeldud lasteaed. Viis krunti on mõeldud ärihoonete ehituseks, neist kaks on müüdud ja kaks broneeritud. Viimasele krundile on detailplaneeringus ette nähtud tankla.

Pindi Kinnisvara lõunaregiooni juht Margus Pekk märkis, et mõned kortermajad ehitab arendaja ise, ent osa krunte tuleb suure mahu tõttu maha müüa. Arendus on silmapaistev seetõttu, et majad paiknevad ringis. Samuti peaks uhiuude äri- ja elamukvartalisse tulema kauplus.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles