Nelja auto kokkupõrge häiris Tartus liiklust

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Tartus Riia ja Lunini tänava ristmikul, milles osales neli autot.
Liiklusõnnetus Tartus Riia ja Lunini tänava ristmikul, milles osales neli autot. Foto: Politsei

Tartus Riia tänaval juhtus täna pärastlõunal liiklusõnnetus, milles osales kokku neli sõidukit. Autodest kaks said tõsisemaid vigastusi, inimesed jäid avariis terveks.

Lõuna prefektuuri valvepressiesindaja kinnitusel sai politsei õnnetusest Riia tänaval Ümera poe juures teate kell 13.25. Avarii osalised süüdlase osas omavahel kokkuleppele ei jõudnud ning sündmust läks lahendama politsei.

Enam kui pool tundi seisid Tartu ühel olulisimal tänaval avariilised BMW, Volkswagen ja Nissan. Neljas avariis osalenud auto sai samuti kriimustusi, kuid selle juht sõitis oma masinaga minema. Liiklus oli sündmuspaigal häiritud, üks sõidusuund suletud.

Politsei selgitas kohapeal välja, et sõiduauto BMW sõitis mööda Riia tänavat kesklinna suunas. Juht alustas ümberreastumist parempoolsest sõidureast vasakusse sõiduritta ning esialgsetel andmetel sõitis otsa naaberreas liikunud Volkswagen Passatile.

VW Passati juht pööras tugevama kokkupõrke vältimiseks rooli järsult vasakule ja põrkas kokku vastassuunas otse liikunud Nissan Sunny`ga, millele omakorda sõitis otsa ja lahkus peatumata sündmuskohalt seni tuvastamata sõiduk.

Avariipolitseinikud paluvad lahkunud juhil aga ka teistel avarii tunnistajatel võtta ühendust telefonil 7308814.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles