Ilmar Kullam - in memoriam. Elle Lapp

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elle Lapp.
Elle Lapp. Foto: Margus Ansu / Postimees

Elle Lapp: Kui teleuudistes öeldi, et Kullam on lahkunud, ei saanud ma sellest veel aru. Kui lehest lugesin, siis jõudis kohale.

Väga korrektne ja viisakas mees. Humoorikas. Ma isegi ei mäleta, kui palju aastaid ma tema käe all mängisin, aga tean, et ta oli väga täpne oma tegemistes.

Ta käitus meiega väga hästi, ei mäleta, et mingisuguseid ütlemisi oleks olnud. Vahel ta muidugi huumoriga pooleks mingid pirnid pani.

Ma tean ainult ühte korda, kus ta on vihastanud. Mängisime Venemaal Liidu meistrivõistlusi. Juhtisime umbes viis minutit enne mängu lõppu paarikümne punktiga. Aga tehti meile see mäng ära – kaotasime. Ilmar oli seni arvanud, et sellised asjad juhtuvad ainult meeste mängudes. Aga siis oli ta kohtunike töö peale nii šokeeritud ja vihastas. Intelligentse inimesena ei hakanud ta kohtunikega sõnelema, aga oli näha, et talle läks asi väga südamesse – et nii on võimalik kohtunikud ära osta.  Aga see oli ka ainuke kord Kullamit vihastamas näha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles