Mõõtu võetakse uudses mälupokkeris

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

17. novembril peetakse Tartus esimesed meistrivõistlused mälupokkeris –  tartlase leiutatud mängus, mis seob mälumängu ja pokkeri. 

Mälupokker ehk BrainPoker on selle looja Teet Kalmuse selgitusel mälumäng pokkeri reeglitega, kus kaardikombinatsioonide asemel kõlavad mälumängu küsimused ning mängijad teevad panuseid oma teadmistele, mitte juhuslikele kaartidele.

Seejuures kehtivad kõik pokkeri reeglid: mängijad saavad tõsta, kontrollida, loobuda ja nõnda edasi. Seetõttu püsib mängus pinevus, sest lisaks teadmistele peab olema osav mängija. Võidab see, kes vastab küsimustele õigesti või kavaldab kaasmängijad üle.

Võistlusel osalemiseks tuleb saata sooviavaldus meiliaadressile teet.kalmus@gmail.com. Mängu reeglid ja demoküsimused leiab veebiküljelt www.brainpoker.me. Võistlused on 17. novembril Õlle Tares, kus nädal varem, 10. novembril tutvustatakse kõigile huvilistele mängureegleid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles