Vanemuise uus hooaeg ulatub USAsse

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stseen Saša Pepeljajevi lavastusest «Mees, kes teadis ussisõnu», mille aluseks on Andrus Kivirähki samanimeline romaan. 
Stseen Saša Pepeljajevi lavastusest «Mees, kes teadis ussisõnu», mille aluseks on Andrus Kivirähki samanimeline romaan. Foto: Maris Savik/Vanemuine

Suvelavastuste aeg on läbi, teatrites käib töö uuslavastustega. Vanemuine tutvustab neid laupäeval tund enne oma 149. hooaja avaetendust «Mees, kes teadis ussisõnu» teatri väikeses majas.

Draamahooaja uute lavastuste rea avab 6. oktoobril väikeses majas Moisés Kaufmani «Kolmkümmend kolm variatsiooni», mille lavastab Heiti Pakk. 3. novembril esietendub sealsamas Sam Holcrofti komöödia «Elamise reeglid», lavastaja Tiit Palu, ja 10. novembril toob Andres Noormets Sadamateatris publiku ette Martin Alguse draama «Midagi tõelist».

Vanemuise dramaturg Anu Tonts ütles lavastusi tutvustades, et vaatab neid kõiki heal meelel, kuid avaldas küsimise peale ka oma isikliku eelistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles