Tartu politseijaoskonna juhtivatel kohtadel on viimastel kuudel toimunud mitmeid liikumisi

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PPA maja Tartus Riia tänaval.
PPA maja Tartus Riia tänaval. Foto: Kristjan Teedema

Viimastel kuudel on Tartu politseijaoskonnast läinud politseipensionile mitmed nimekad korravalvurid ja nende asemele asunud uued ametnikud.

Politseijaoskonna juht Veiko Järva tõdes, et läinud suvel on tema alluvuses olnud üksjagu liikumist. «Mitmed tuntud ja staažikad politseinikud on suundunud väljateenitud politseipensionile ning neist vabaks jäänud kohad oleme konkursi korras täitnud uute tublide inimestega,» rääkis ta.

«Juuni lõpus tänasime seni Tartu arestimaja tööd korraldanud Aleksandr Naidist ja Tartu piirkonnavanemat Tarmo Stokkebyd ning saatsime nad heade sõnade ja meenutuste saatel väljateenitud politseipensioni nautima,» täpsustas Järva.

Tartu arestimaja juhtimisel haaras 1. juulist ohjad politseikapten Baldur Pilden, kes varem tegutses prefektuuri operatiivteabetalituse vanemkorrakaitseametnikuna. Samast kuupäevast on ka Tartu piirkonnagrupil uus juht – Siim Linnard, kes seni juhtis Ida prefektuuris Jõhvi piirkonnapolitseinike gruppi.

Veiko Järva kinnitusel on nende struktuuris ka septembris ees ootamas väike verevahetus. Sedapuhku saab uue juhi Tartumaa piirkonnagrupp, mille senine vanem Kaja Suur niisamuti pensionile siirdub. «Tema tööd ja tegemised võtab üle praegune piirkonnapolitseinik Anti Peiponen, kellel on pikaajaline kogemus piirkonnatöö tegijana, varasem kogemus politseiüksuste juhtimises ja väga hea grupi töömaastiku tundmine.» 

Järva soovis uutele meeskonnaliidritele jõudu ja head pealehakkamist ning avaldas lootust, et kõik senised ja ka tulevased koostööpartnerid saavutavad nendega kergelt ühise keele. «Pensionipõlve nautima asunud ja asuvatele headele kolleegidele soovin palju edu edaspidiseks ja tänan neid veel kord seni tehtu eest,» lisas jaoskonnajuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles