Tapmise eest kümnendi vanglas olnud mees läheb uuesti türmi (3)

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi mõrvakatses süüdi mõistetud Silver Piller raputas paar korda kohtuotsuse ettelugemisel pead, kuulas ta kohtunikku võrdlemisi rahulikult.
Kuigi mõrvakatses süüdi mõistetud Silver Piller raputas paar korda kohtuotsuse ettelugemisel pead, kuulas ta kohtunikku võrdlemisi rahulikult. Foto: Laila Kaasik/Tartu Postimees

Eile mõisteti Tartu maakohtus mõrvakatses süüdi Silver Piller, kes lõi mullu 31. oktoobril 41-aastast meest noaga selga. Juhtum sarnanes Pilleri eelmise kuriteoga, kus ta peokaaslase kaikaga surnuks peksis.

Üle kümne aasta tagasi, 2007. aasta 22. juulil ründas Piller 19-aastase noore mehena endast palju vanemat, 51-aastast topsisõpra, lüües teda mitu korda kaikaga. Ohver suri ning Piller pidi tehtu eest kümme aastat trellide taga veetma. Mullu augustis pääses ta vanglast vabadusse, kuid ei suutnud seaduskuulekalt elama hakata.

Pelgalt mõni nädal pärast vanglast väljatulemist virutas Piller Tartus Jaama tänaval 22-aastasele mehele rusikaga näkku. Kaklusesse sekkus üks 26-aastane mees, kes sai samuti Pilleri käest tugevalt klohmida nii näkku kui ka hiljem jalaga kõhtu.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles