Tartu rattaringlus takerdus kohtuvaidlusse (2)

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Postimees kirjutas rattaringlusest 22. mail.
Tartu Postimees kirjutas rattaringlusest 22. mail. Foto: TPM

Võib-olla alles aasta pärast sügisel või isegi ületuleva aasta kevadel saab Tartu avada kauaoodatud rattaringluse ehk ülelinnalise laenurataste süsteemi, sest hankel kõrvale jäetud pakkuja jätkab kohtus õiguse otsimist. Täpsemini jättis linn kõrvale ettevõtete OÜ Titanium Partners, BRD Traffic Equipment (Kunshan) Co., Ltd ja ASi Eesti Keskkonnateenused ühispakkumuse.

Läinud nädalal sai Tartu linnavalitsus teada, et varem riigihangete vaidlustuskomisjoni ja seejärel halduskohtus kaotajaks jäänud ettevõte on edasi kaevanud ringkonnakohtusse. Kuigi, nagu Tartu linnasekretär Jüri Mölder tõdes, ei näi see vaidlus tema hinnangul perspektiivikas, võib ettevõte ringkonnakohtu mittemeelepärase otsuse peale pöörduda veel ka riigikohtusse. See tähendab, et kohtutee kestab detsembrini isegi siis, kui riigikohus ei võta kaebust menetlusse. «Meil ei ole mingitki põhjust arvata, et linn oleks midagi valesti teinud,» lisas Mölder.

Rein Haak
Rein Haak Foto: Kristjan Teedema
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles