Vargad viisid mootorratta ja 25 erinevat parfüümi

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parfüümipudelid.
Parfüümipudelid. Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Augustikuus on Lõuna prefektuurile antud teada mitmetest vargustest Tartumaal. Vargad pole ära põlanud muu hulgas ka parfüüme ja tööriistu.

23. augustil murti Elvas Vana-Koidu tänaval sisse remondijärgus olevasse sõidukisse. Esialge info kohaselt masinast midagi varastatud ei ole.

16. augustil teatati politseile, et Tartus Nõmme tänaval murti sisse ettevõtte ruumidesse, kust varastati erinevaid tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Politseile teatati, et ööl vastu 16. augustit varastati Tartus Kaunase puiestee kortermaja keldrist lukustamata jalgratas Merida. Kahju on 300 eurot.

11. augustil avastati, et Elva vallas Ridakülas on talumajast varastatud 1700 eurot sularaha.

9. augustil avastati, et Tartus Ööbiku tänava eramu õuelt on varastatud mootorratas Honda registreerimismärgiga 427JA ning kaitsekiiver. Kahju on selgitamisel.

Politseile laekus teade, et 4. augustil varastati Tartus Nõlvaku tänava kauplusest 25 erinevat parfüümi. Kahju on 642 eurot.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles