Telia uue maja Tartus ehitab Rand ja Tuulberg

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus büroohoone kerkib Turu Ärimajast kesklinna poole, Turu tänava äärde.
Uus büroohoone kerkib Turu Ärimajast kesklinna poole, Turu tänava äärde. Foto: Eskiisprojekt

Fausto Capital sõlmis lepingu ehitusfirmaga Rand ja Tuulberg, mis asub Tartusse Turu tänava äärde ehitama uut kolmekorruselist ärihoonet. Selle kahele ülemisele korrusele kolib telekommunikatsioonifirma Telia Tartu kontor.

«Meil on väga hea meel selle tööga algust teha, sest objekt asub meie Tartu büroo vahetus läheduses,» ütles Rand ja Tuulberg juhatuse esimees Taivo Täht. «See on meil esimene kord tegutseda koos suure kinnisvara arendamise kogemusega Fausto Capitaliga ning me loodame, et siit saab alguse pikk koostöö.»

Telia uus maja kerkib Turu ärimajast kesklinna poole, Turu tänava äärde. Selle suletud netopind on 3423 ruutmeetrit ning projekt näeb ette parkimiskohtade rajamise nii maja ette kui alla.

Ehitus peab lõppema järgmisel suvel.

Praeguse plaani kohaselt kolivad uusehitise esimesele korrusele mitmed teenindus- ja kaubandusettevõtted. Koostöölepped on nendega veel sõlmimata ja seetõttu ei soovi arendaja neid veel nimepidi nimetada.

Telia Eesti haldusosakonna juhataja Mari-Liis Vihul avaldas rahulolu selle üle, et tema Tartu kolleegid saavad peagi tööle asuda nüüdisaegses büroos, mille rajamisel on järgitud Tallinna peakontori stiili. «Meie praegustes Tartu kontorites töötab 130 inimest, kes ootavad huviga uut töökeskkonda. Uus kontor on kavandatud teadmises, et tulevikus töötab seal praegusega võrreldes mõnikümmend inimest rohkem,» lausus Vihul.

Fausto Capital on 15-aastase ajalooga Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarendusettevõte, mis on keskendunud kinnisvarainvesteeringutele. Fausto tegutseb kaubandus-, büroo- ja elamukinnisvara arendamise, üürimise ja haldamisega. Ettevõtte portfelli kuulub kokku üle 58 000 ruutmeetri kaubandus- ja äripinda ning varade maht on üle 100 miljoni euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles