Luksuskruiisi eest sõbrad panti ehk Reisiklubi värbab uusi maksjaid

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisiklubiga Dream Trips seostuvad internetis märksõnad võrkturundus, scam (pettus), püramiid, skeem jne.
Reisiklubiga Dream Trips seostuvad internetis märksõnad võrkturundus, scam (pettus), püramiid, skeem jne. Foto: Artur Kuusi illustratsioon

Tule, tahan tutvustada ühte reisiklubi, mis on lihtsalt üleprahi, kutsus tuttav. Selgus, et üleprahi reisiklubi on maailmakuulus Dream Trips, mille püramiidskeemi eest on tarbijakaitseamet hoiatanud juba mitu aastat tagasi. Ka finantsinspektsioon soovitab sellest klubist hoiduda, sest kui miskit paistab olevat liiga hea, siis pole see enamasti tõsi.

Väike eeltöö internetis teebki ettevaatlikuks, sest selle reisiklubiga seostusid märksõnad võrkturundus, scam (pettus), püramiid, skeem jne. Kuid tuttav ütles ju, et üleprahi klubi … Mis seal ikka, parem üks kord näha, kui kümme korda kuulda. Dream Tripsi kontor on Tigutorni 13. korrusel kenas korteris. Järjekordsele esitlusele oli tulnud üle paarikümne inimese.

Raha muutub punktideks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles