Raju 8 lõi Tartus publikurekordi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«MMA Raju 8» Tartus.
«MMA Raju 8» Tartus. Foto: Sille Annuk

Läinud nädalavahetusel peeti Tartus Eesti sportliku vabavõitluse liiga MMA Raju kaheksas üritus.

Seekordne Raju oli kaheksast suurim - laupäevaõhtusel peaüritusel oli saalis 1300 inimest, päevast amatöörüritust käis vaatamas üle 400 inimese. Lisaks osalesid võistlusel esmakordselt sportlased Norrast ja Poolast.

«Peale Eesti jalgpallikoondise mängude ja suuremate korvpalliklubide heitluste on vähe spordisündmusi, mis suudaks nii palju inimesi ühte saali kokku tuua. Mul on siiralt hea meel, et vaid kahe aasta jooksul oleme suutnud jõuda nii kaugele ja näidata inimestele, et võitlussport on põnev ning kaasakiskuv meelelahutus,» rääkis möödunud üritusest MMA Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar. «Korraldusmeeskonnas on kolmkümmend vabatahtlikku, kelle panus ürituse kordaminekusse on hindamatu,» lisas ta..

MMA Raju 8 võistlustulemustega saab tutvuda Raju kodulehel http://mma.ee/et/tulemused.

Sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala - poksi, maadluse ja judo - ning teised kahevõitlusalad. MMA Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Raju toimub võrkaiaga piiratud areenil, millega on garanteeritud katkematu ja tempokas võistluse kulg. Eestis on Raju puur ainulaadne ning pakub parimat võimalust võitlusspordi nautimiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles