Tartu Ülikool ootab lahtiste uste päevale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli peahoone.
Tartu Ülikooli peahoone. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool kutsub sel nädalal kõiki ülikoolieluga tutvuma. Kahel päeval – 26. ja 27. oktoobril - on huvilised oodatud infotundidesse ja ekskursioonidele. Tudengite kõrval saab külastada ka loenguid.

Sügiseste lahtiste uste päevade mõte on anda abiturientidele võimalus tutvuda Tartu Ülikooli õppimisvõimalustega juba enne riigieksamite osas valiku langetamist, selgitas Tartu Ülikooli turundusspetsialist Kaisa Jõgi.

«Nii saavad koolilõpetajad aimu, mida üks või teine eriala endast kujutab ja kas see oleks nende jaoks parim valik või leidub midagi, mis ehk rohkem nende vajadustele ja ootustele vastab. Tudengitega vahetult suheldes peaks igale küsimusele ausa ja ammendava vastuse saama.» lisas ta.

Abituriendid saavad kuulata loenguid, erialade tutvustusi, külastada infotunde ning tutvuda õppehoonete ja laboritega. 26. ja 27. oktoobril on Tartu Ülikooli muuseumide külastamine kõigile tasuta.

TÜ raamatukogus algab infotund 26. oktoobril kell 15. Rohkem infot ja täpne programm: www.ut.ee/lup.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles