Peterburi turistid jäid avarii järel jalameheks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaalt pärit turistide Mercedes-Benz muutus pühapäeval Aoveres juhtunud avarii tõttu sõidukõlbmatuks.
Venemaalt pärit turistide Mercedes-Benz muutus pühapäeval Aoveres juhtunud avarii tõttu sõidukõlbmatuks. Foto: Politsei

Venemaalt pärit turistidel tuli kodumaale tagasi sõita taksoga, sest nende sõiduk Mercedes-Benz muutus pühapäeval Aoveres juhtunud avarii tõttu sõidukõlbmatuks.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Agu Lall märkis, et õnnetus juhtus 23. oktoobril kella 11.50 paiku Tartu vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 120. kilomeetril tankla juures.

Õnnetuse põhjustas Lalli kinnitusel sõiduautot Audi A4 juhtinud 39-aastane Marju, kes ei lasknud Jõhvi maanteelt vasakpööret tehes läbi Tartu poolt Jõhvi suunas liikunud sõidukit Mercedes-Benz. Seda autot juhtinud 32-aastane Andrei ei suutnud avariid vältida ning neljaliikmeline koduteel seltskond sattus raskesse kokkupõrkesse.

Avariis said vigastusi Audi juht ning tema kaassõitja, 1994. aastal sündinud Sille. Viga sai ka Mercedese esiistmel istunud 25-aastane Maria.

Kiirabi viis kannatanud Maarjamõisa haiglasse. Peterburist pärit inimesed sõitsid samuti haiglasse kaaslast ootama. Pärast esmaabi pääsesid kodusele ravile mõlemas autos sõitnud inimesed. Peterburi turistid võtsid takso ning sõitsid Narvasse. Teisele poole riigipiiri tuli neile vastu auto.

Vene kodanike autost tõenäoselt enam sõidukõlblikku masinat ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles