Andekad noored lähevad stipendiumi toel kodust kaugele tudeerima

Siim Kams
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treffneri gümnaasiumi lõpetanud Kevin Reisenbuk suundub stipendiumi toel kõrgharidust omandama Inglismaale King's College Londoni ülikooli.
Treffneri gümnaasiumi lõpetanud Kevin Reisenbuk suundub stipendiumi toel kõrgharidust omandama Inglismaale King's College Londoni ülikooli. Foto: Laila Kaasik

Eile said 20 silmapaistvat gümnaasiumilõpetanut pealinnas kätte 4000-eurose noore õpetlase stipendiumi. Neist üheksa stipendiaati said gümnaasiumi lõputunnistuse Tartus ning asuvad nüüd tudeerima välismaal.

Tartus pälvisid noore õpetlase stipendiumi treffneristid Kevin Reisenbuk, Johanna Kristiina Jaansoo, Johannes Vallikivi, Marie Olli ja Gundra Raissar, Härma gümnaasiumi lõpetanud Krister Kasemaa ja Meril Mirjam Oras, Eliise Tani Elleri muusikakoolist ning Maarja-Liisa Mark Petersoni gümnaasiumist.

Lõviosa neist ehk kuus tartlasest stipendiaati läheb õppima Inglismaale. Ülejäänud kolm valisid õpingukohaks Saksamaa, Soome ja Šotimaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles