Kahe laulustuudio ühinemisel tekkis Loomeviis

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laululapsed Katri Kade (vasakult), Mairo Libba, Mirt Annus ja Mai Vase tulid vaatama uusi ruume, kus nad sügisel õppima hakkavad, ning kohtusid seal õpetajate Külliki Levini ja Pille Sihiga.
Laululapsed Katri Kade (vasakult), Mairo Libba, Mirt Annus ja Mai Vase tulid vaatama uusi ruume, kus nad sügisel õppima hakkavad, ning kohtusid seal õpetajate Külliki Levini ja Pille Sihiga. Foto: Margus Ansu

Juunis ühinesid kaks muusikastuudiot, 22-aastane Külliki Lauluaed ja 12-aastane Musaklubi, et alustada Loomeviisina tööd kesklinnas Aleksandri tänaval. Pidulik avamine on kavandatud augusti lõppu.

Loomeviisil on kokku ligi 300 õpilast, kõige nooremad on beebid, kes ei ole veel aastasedki, ja kõige vanemad on umbes 50-aastased. Nad hakkavad muusikat õppima kuues klassiruumis. Kokku on kasutada 200 ruutmeetrit, lõppemas on remondile järgnenud sisustamine ja kujundamine.

Igas vanuses õppijaile

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles