Palal saab neljapäeval ja reedel vaadata öökino

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pala öökinos võib sel reedel kell 21 näha soomlaste menufilmi «Tundmatu sõdur».
Pala öökinos võib sel reedel kell 21 näha soomlaste menufilmi «Tundmatu sõdur». Foto: Kaader filmist

Sel neljapäeval ja reedel seatakse Tartumaal Pala kultuurimaja sisehoovi terrassil üles kinoekraan, avatakse mõnus suvekohvik ning hilisõhtuti saab seal nautida valikut uuematest filmidest.

Filmiprogramm avatakse neljapäeval kell 21 Venemaa komöödiaga «Kaalust alla», kell 23 on ekraanil Prantsusmaa triller «Eva». Reedel kell 21 näidatakse soomlaste menufilmi «Tundmatu sõdur» ning programmi lõpetab sama päeva hilisõhtul kell 23.30 Prantsusmaa komöödia «Kangelase naasmine».

Pala kultuurimaja juhataja Margit Soieva ütles, et seda, kust öökino idee tuli, ta enam päris täpselt ei mäleta. «Vaatasin vist ise sellist filmi, milles üks paarike romantilises öökinos puu all istus. Hakkasin siis kolleegi Eneliga asja arutama ja nii see mõte lõpuks sündiski,» ütles Soieva. «Filmide valikul lähtusime sellest, et oleks midagi igale maitsele. On romantikat, ka action`i moment on sees ja naistele on näiteks üks ajalooteemaline mängufilm.»

Soieva andmetel pole midagi sellist varem Palal toimunud ning seetõttu on põnev, kuidas kohalikud öökino ideega kaasa tulevad. Pala öökinos saab filme vaadata nii terrassil kui selle lähistel oma autos istudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles