Tudengibändi võistluse võitis Uebanda

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu sügispäevade üks populaarsemaid üritusi, Tudengibänd, tõi traditsiooniliselt Kalevi tänaval asuva üliõpilasmaja puupüsti rahvast täis. Publiku ette pääses seitse tihedast konkursisõelast läbi pääsenud kollektiivi.

Tudengipäevade pressiesindaja Liina Liiv ütles Postimehele, et konkursi võitjaks osutus bänd nimega Uebanda. Võidu tõi ansamblile originaalne esitus. Liivi sõnul oli bänd laval niivõrd omas elemendis, et see lummas. Ka žürii hinnangul on see kollektiiv valmis astuma mistahes mõõtmetega muusikalavale.

Võistlusel soovis üles astuda kokku 37 ansamblit. Tahtjaid oli tegelikult rohkemgi, kuid mitmed jäid registreerimisega hiljaks.

Liiv lisas, et kollektiivide esitatud muusika oli väga erinev ning igaüks võis esituste seast leida midagi oma maitsele. Finalistide hulka kuulusid lisaks Uebandale veel Merwis, Eclectic Empire, Lost Unity, Hapud Viinamarjad, Miyki ning Sibyl Vane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles