Lõuna-Eesti jooksuhooaja lõpetab Elva tänavajooks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Elva jooksusarja kuuluv Vapramäe jooks.
Pildil Elva jooksusarja kuuluv Vapramäe jooks. Foto: Raul Simson

Pühapäeval, 30. oktoobril joostakse  5-kilomeetrine Elva tänavajooks, mis on ühtlasi Elva Jooksusarja  kolmas ja tänavu viimane etapp.

Tänavajooksu start antakse 13.00 Kesk tänaval pubi Vapper Mäger eest, lastedistantsid algavad tund varem.
Võistlejad jooksevad Elva kesklinnas kaks kahe ja poole kilomeetrist ringi.
 
Võistlejaid ootavad supp ja tee, samuti hulgaliselt auhindu Nike-ilt, Sportlandilt, Marepleksilt ja paljudelt teistelt toetajatelt.
Meelelahutuse eest hoolitsevad Elva RNStuudio hip-hop tantsijad. Täpsemat infot saab www.elvajooks.ee või Elva Jooksusarja Facebooki lehelt.   
 
«Elva tänavajooksul on kaks aastat järjest võistelnud suur osa Eesti kesk- ja pikamaajooksukoondisest, nii juhtub ilmselt ka tänavu,» rääkis peakorraldaja Priit Simson. Elva Jooksusarjas on tänavu toimunud veel 6-kilomeetrine Vapramäe jooks ja 7,2 kilomeetrine Elva järvedejooks. Meestest on sarja üldliider Kaur Kivistik, kes on hetkel ka Eesti kiireim takistusjooksja ning hiljutine Viljandi linnajooksu võitja. Naistest juhib laskesuusataja Eveli Saue. Elva Jooksusarja patroon on olümpiavõitja Erki Nool, kes on kolm aastat järjest olnud sarja avajaks.
 
Elva tänavajooksu peeti ka 1980. aastatel, kuid vahepeal jäi selle korraldamine 20 aastaks soiku. Uuel kujul sündis Elva tänavajooks 2009. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles