Tammeka kogukonnajuht unistab sinisest Tartust

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juulist Tartu esindusklubi JK Tammeka kogukonnajuhina töötav Heiko Sallok peab seisma hea selle eest, et Tamme staadionile leiaks tee üha rohkem inimesi ning tühje toole oleks mängupäeval võimalikult vähe.
Juulist Tartu esindusklubi JK Tammeka kogukonnajuhina töötav Heiko Sallok peab seisma hea selle eest, et Tamme staadionile leiaks tee üha rohkem inimesi ning tühje toole oleks mängupäeval võimalikult vähe. Foto: Kristjan Teedema

Suurendamaks Eesti spordisõprade huvi koduse jalgpalliliiga vastu algatas Eesti jalgpalliliit (EJL) koostöös Euroopa jalgpalli katusorganisatsiooni UEFAga kogukonnaprojekti, millesse haarati klubid Tallinna FC Flora, JK Narva Trans ja Tartu JK Tammeka. Projekti raames töötab juulist Taaralinna esindusklubi kogukonnajuhina aastate eest ka ise Tammekas pallile pihta andnud Heiko Sallok (31).

Mida teha, et inimeste huvi koduse jalgpalliliiga vastu kasvaks? Kolm Premium liiga klubi on palganud Eesti jalgpalliliidu ja UEFA toel kogukonnajuhid, kes peaks leidma viise, kuidas tribüünidele senisest enam rahvast meelitada. JK Tammeka kogukonnajuht Heiko Sallok loodab, et mõnd Tammeka mängu tuleb juba tänavu vaatama neljakohaline arv publikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles