Esmaspäeval algavad Narva maantee asfalteerimistööd

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asfalteerimine. Pilt on illustratiivne.
Asfalteerimine. Pilt on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh

Tartu linnavalitsuse liikluskorraldusteenistus annab teada, et 13.-16. augustil toimuvad Narva maanteel Puiestee tänava ja linna piiri vahelises lõigus asfalteerimistööd.

Sellega seoses:

- 13. augustil algusega kell 7 kuni 14. augustini kell 17 on suletud linnast väljuv suund. Linna sisenev suund on avatud.

- 14. augustil kell 17 kuni 16. augustini kell 6 on suletud linna sisenev suund ja avatakse linnast väljuv suund.

Kõik vasakpöörded ja otsesõidud sõiduteede ristumiskohtades üle värske asfaldi on keelatud (v.a Maximasse, Seiklusparki ja Raadimõisa hotelli). Antud lõigu ääres elavatele kodanikele lubatakse koduhoovi sisse- ja väljasõit.

Bussiliin nr 27 sõidab 13. augustil kell 11 kuni 16. augustini kell 6  ERMi peatuseni ja pöördub sealt tagasi. Teenindamata jäävad Mõisavärava, Pärna ja Kaupmehe peatused.

Bussiliin nr 7 sõidab 13. augustist kell 7 kuni 16. augustini kell 6 marsruudil Narva mnt - Puiestee (vasakule) - Nurme - Kruusamäe - Liivamäe - Vahi. Ajutine Killustiku peatus on tähistatud Liivamäe tänavale (Liivamäe - Vahi ristmiku lähistele). Peetri kiriku peatust asendab Puiestee tänaval asuv alaline Peetri kiriku peatus. Jänese peatus jääb teenindamata.

Bussiliinid nr 4 ja 10 sõidavad 14. augustil kell 17 kuni 16. augustini kell 6 marsruudil Kruusamäe - Nurme (paremale) - Puiestee. Kruusamäe ajutine peatus on tähistatud enne Nurme tn pööret. Teenindamata jääb Raadi peatus. Orava peatust asendab alaline Peetri kiriku peatus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles