Tartu vibulaskja kuulus Euroopa GPl teise koha võitnud naiskonda

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emily Hõim.
Emily Hõim. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel Bulgaarias toimunud vibulaskmise Euroopa GPl olid võistlustules ka Tartu sportlased Emily Hõim ja Alexandra Põllumäe. Hõim saavutas naiskonnavõistluses teise koha.

Plokkvibu individuaalvõistluse kvalifikatsioonis sai Emily Hõim kirja 17. tulemuse. Duellides oli tema vastaseks 16. asetusega Kreeka laskur, kellele jäi lõpuks alla vaid ühe punktiga. Kokkuvõttes sai Hõim 17. koha.

Plokkvibu naiskonnavõistluses uuendasid Emily Hõim, Lisell Jäätma ja Meeri-Marita Paas kvalifikatsioonis Eesti rekordit, kui said uue rekordina kirja 2055 punkti. See andis duellideks teise asetuse ning poolfinaalis kohtuti Itaalia naiskonnaga, kes alistati 228:223.

Finaalis tuli aga tunnistada kogenud Türgi naiskonna 2-punktilist paremust 227:225 ning nii kuulus meie piigadele hõbedast karva karikas.

Sportvibu individuaalvõistluse eeringis lasi Alexandra Põllumäe välja 71. koha ning kohtus esimeses duelliringis koondisekaaslase Reena Pärnatiga. Tasavägine duell lõppes 6:4 Pärnati kasuks ning nii sai Põllumäe kokkuvõttes 57. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles