Legendaarse kiirtoiduputka nimel langeb maju nagu loogu (5)

Elerin Eelmäe
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirtoidukoht Sirius kolib teisele poole tänavat elumajadest tühjaks tehtud platsile. Praegu rajatakse toidukoha taga ajutist parklat. Kristjan Teedema
Kiirtoidukoht Sirius kolib teisele poole tänavat elumajadest tühjaks tehtud platsile. Praegu rajatakse toidukoha taga ajutist parklat. Kristjan Teedema Foto: Kristjan Teedema

Nädala pärast saab asfaltkatte Tartus Võru-Aardla ristmikul tegutseva kiirsöögikoha Sirius uus ajutine parkla. Selleks lammutati ligi kuu aega tagasi maha elumaja. See oli juba kolmas maja, mis toidukoha nimel langes.

uue parkla järele tingib tõik, et ristmiku kõrval oleva Võru 176 parkla, kus ka Siriuse kunded oma autodega peatusid, ostis eelmise aasta lõpus Tartu linnalt rekordhinna, 855 000 euro eest kütusefirma Olerex, kes kavandab sinna tanklat.

Seetõttu kolib Sirius üle tee, kus veel hiljuti oli kaks elumaja. Need ostis söögikoha pidaja tänavu mais ära ja lasi lammutada. Elamute asemele ehitatakse senisest kaks korda suurem söögikoht ja parkla.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles