Alik Tseiko võitleb Tartus venelase Niyaz Ramazanoviga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alik Tseiko ja Niyaz Ramazanov.
Alik Tseiko ja Niyaz Ramazanov. Foto: MMA Raju

Sel laupäeval Tartus A. Le Coq Sport spordimajas toimuval MMA Rajul läheb Eesti raskekaallane Alik Tseiko vastamisi venelase Niyaz Ramazanoviga. Ramazanov on esimene Rajul osalev Venemaa võitlussportlane.

«Ramazanovil on väga tugev püstivõitluse taust. Kõik tema senised võidud on saavutatud nokaudiga, samas kui teda pole veel keegi puuris alistada suutnud,» rääkis Alik Tseiko vastasest MMA Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar. «Samas lõpetas ka Alik oma viimase matši esimeses raundis, ta on 2009. aasta Eesti meister kreeka-rooma maadluses. Ramazanov üritab kindlasti distantsi hoida ja oodata võimalust nokaudis, Aliku eesmärgiks on võistlus maha viia ja vastane seal alistada,» selgitas Tõnissaar.

Alik Tseiko on Tallinna sportlane, kelle profirekord on 4-2. Aliku tugevaks küljeks on maadlus - tal on kokku üle 500 maadlusmatši, sportliku vabavõitlusega on Alik tegelenud kaks aastat. Alik on esimene Eesti sportlik vabavõitleja, kes on sõlminud lepingu välisklubiga – septembris allkirjastas ta lepingu maineka USA treeningklubiga American Top Team.

Laupäeval osalevad MMA Rajul Eesti sportlastest veel Dmitri Ivanov, Lauri Ülenurm, Ilja Drovnjashin, Jass Murutalu, Jüri Jõgiste, Edvin-Erik Kibus, Helin Paara, Kaisa Rebane ja Lauri Mägi. Lisaks eestlastele võistlevad ka sportlased viiest välisriigist - Soomest, Leedust, Poolast, Venemaalt ja Norrast. Raju 8 võistluskaardiga saab tutvuda ja võistlejate kirjeldust lugeda http://bit.ly/p24Z6l

Sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala - poksi, maadluse ja judo - ning teised kahevõitlusalad. MMA Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Raju toimub võrkaiaga piiratud areenil, millega on garanteeritud katkematu ja tempokas võistluse kulg. Eestis on Raju puur ainulaadne ning pakub parimat võimalust võitlusspordi nautimiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles