Vallad teevad uutele tervisekeskustele rahasüsti

Elerin Eelmäe
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kõik läheb kava kohaselt, asuvad Elva haigla juures õige pea tööle uue tervisekeskuse ehitajad. Keskus peab valmima järgmisel aastal.
Kui kõik läheb kava kohaselt, asuvad Elva haigla juures õige pea tööle uue tervisekeskuse ehitajad. Keskus peab valmima järgmisel aastal. Foto: Kristjan Teedema

Esmatasandi tervisekeskuste ajakohastamise projekti käigus avavad Tartu- ja Jõgevamaal varem või hiljem uksed seitse uut tervisekeskust. Nii algavad suured ehitustööd lähiajal ka väikelinnades Elvas ja Põltsamaal.

Tartumaal on sotsiaalministeeriumile tervisekeskuse ajakohastamise projekti esitanud Tartu ülikooli kliinikum, Peipsiääre vald ning OÜ Anne Medical, Tartu kesklinna perearstikeskus ja Tartumaa tervisekeskus Elvas. Jõgevamaal esitasid projekti sihtasutused Põltsamaa Tervis ja Mustvee Tervis ning teises voorus esitati taotlus tervisekeskuse rajamiseks ka Jõgevale.

Parem ravi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles